27-28 січня у Львові вперше відбувся кулінарний змаг «10 овочів» - Пласт
EN

Звичайно, двох днів мало, щоб стати Ектором Хіменесом, мало, щоб навчитись готувати, мало навіть для того, щоб наїстись, але цього точно достатньо, щоб зацікавити людину в кулінарії і дати їй поштовх до навчання.

Під час вишколу кожен почув для себе багато цікавого і навчився чогось корисного.

Інструктор першої гутірки розказав для чого нам їсти, що важливо пам’ятати перед тим, як розпочати приготування якоїсь страви, щоб кожен з нас зрозумів, що він робить на вишколі і для чого йому це. Тож протягом дня, долаючи які-небудь перешкоди, ми згадували слова з цієї гутірки.

В перший день ми вчились поводитись з м’ясом, нарізати продукти, як у крутих відео, а підсумком дня стало приготування смачної курки.

Другого ж дня ми готували карбонару та десерт – еклери,вчились правильно оформлювати страви.

Щоб перевірити, наскільки добре учасники засвоїли матеріал відбувався квест, інтелектуальний змаг та опитник.

В результаті першункою стала Наталя Правосудова, з чим її і вітаємо!

Кажемо велике дякую компаніям babaibakery, Ярич, Кольорова корова, Майстерня Карамелі, The Wall, Терра Фуд за те, що допомогу у проведені заходу.

А особлива подяка Холдингу емоцій !FEST, за надання місця проведення на !FESTrepublic та неймовірних майстер-класів від шеф-кухарів – Юра Кошик, Юра Пономарчук та Кирило Карпишин. На такій кухні так і хочеться творити!

Ніхто ж не залишився голодним, правда? 😉

Ловіть більше фото тут.

Поділитися

Схожi новини