Відкрито зголошення на Школу Впоряду станиці Львів 2019 - Пласт
EN

Давно мріяв показати бунчужному на таборі, що не тільки він знає впоряд? Втомився вкотре перечитувати правильник, але так і не розумієш команду “В триряд з однолави ходом руш”? Чи, може, просто хочеш похизуватися перед своїми друзями власним крутим одностроєм?

Якщо так, тоді тобі сюди!) Ми всіх радо запрошуємо на річний церемоніальний вишкіл Школа Впоряду 2019 станиці Львів. Ми обіцямо оновлену концепцію вишколу з переробленою програмою та зміненою командою організаторів. Прокачуй свої впорядові скіли, заводь нових друзів, пробуй себе в ролі організатора ВВ 2020 та ставай VIP персоною на станиці!

Шукай зголошення за посиланням.

Збірки проводитимуться щоп’ятниці в приміщенні станиці Львів (вул. Шептицьких 16) з 19:00 до 20:30. Обов’язковий виряд: повний пластовий однострій, записник+ручка і гарний настрій.

П. С.: перевага при відборі надаватиметься пластунам зі ступенем учасника і вище та віком 13+. Однак ці умови НЕ є вирішальними, ми також звернемо увагу на вашу пластову поставу й проведемо попередню співбесіду з кожним кандидатом.

З будь-якими запитаннями звертайся до писаря вишколу, пл. розв. Євгена Панкевича, +38 (095) 257 8754 або коменданта, пл. вірл. Христини Бортник, +38 (063) 684 3323

Поділитися

Схожi новини