1-2 квітня 2017 р. Божого відбулася “Школа кулінарної майстерності 2017” в Івано-Франківську.
Протягом двох днів пластуни мали змогу навчитися мистецтву кулінарії.Учасники познайомилися з шеф-кухарями різних ресторанів міста, які охоче поділилися з ними своїм досвідом.
Також юні кулінари змогли не лише подивитися та смакувати, а й самі побували в умовах кухні, готуючи та дегустуючи.
Учасники, які отримали три перші посвідки (найвищі бали) зможуть пройти стажування в одних з найкращих шеф-кухарів, які були інструкторами заходу.
Провід вишколу хоче висловити подяку:
- шеф-кухареві ресторану “Три мушкетери” Юрію Демківу,
- шеф-кухареві ресторану “Copper head” Валерію Ковальчуку,
- кондитеру готелю “Radisson Blu” Івану Вовку,
- су-шефу ресторану “Profiterole” Арсену Кропивницькму.
А також готелю “Надія”, ст. пл. Тарасу Ковалику, ОЗО, спеціальному гостю, ведучому програм “Знак якості”, “Смачна країна” та “Сніданок з 1+1” Констянтину Грубичу.
Дякуємо за веселі гутірки, надзвичайно смачні страви та чудову атмосферу.
Схожi новини
Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізувала проєкт «Наметові табори для молоді «Загартовані духом,збагачені досвідом»»..
Детальніше
Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізовує проєкт «Наметові табори для молоді «Загартовані духом,збагачені досвідом»».
Детальніше
Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізовує проєкт «Наметові табори для молоді «Загартовані духом, збагачені досвідом»».
Детальніше
Запрошуємо на літній пластовий табір!
Детальніше
Ланцюг єдності пташат
Детальніше