1-2 квітня 2017 р. Божого відбулася “Школа кулінарної майстерності 2017” в Івано-Франківську.
Протягом двох днів пластуни мали змогу навчитися мистецтву кулінарії.Учасники познайомилися з шеф-кухарями різних ресторанів міста, які охоче поділилися з ними своїм досвідом.
Також юні кулінари змогли не лише подивитися та смакувати, а й самі побували в умовах кухні, готуючи та дегустуючи.
Учасники, які отримали три перші посвідки (найвищі бали) зможуть пройти стажування в одних з найкращих шеф-кухарів, які були інструкторами заходу.
Провід вишколу хоче висловити подяку:
- шеф-кухареві ресторану “Три мушкетери” Юрію Демківу,
- шеф-кухареві ресторану “Copper head” Валерію Ковальчуку,
- кондитеру готелю “Radisson Blu” Івану Вовку,
- су-шефу ресторану “Profiterole” Арсену Кропивницькму.
А також готелю “Надія”, ст. пл. Тарасу Ковалику, ОЗО, спеціальному гостю, ведучому програм “Знак якості”, “Смачна країна” та “Сніданок з 1+1” Констянтину Грубичу.
Дякуємо за веселі гутірки, надзвичайно смачні страви та чудову атмосферу.
Схожi новини
Запрошуємо на літній пластовий табір!
Детальніше
Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізовує проєкт «Наметові табори для молоді «Загартовані духом,збагачені досвідом»».
Детальніше
Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізовує проєкт «Наметові табори для молоді «Загартовані духом, збагачені досвідом»».
Детальніше
Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізувала проєкт «Наметові табори для молоді «Загартовані духом,збагачені досвідом»»..
Детальніше
Ланцюг єдності пташат
Детальніше