Відбулося Свято Весни Австрійського Пластового Осередку 2019 - Пласт
EN

8-10 червня вже вчетверте відбулося Свято Весни Австрійського Пластового Осередку. Понад 30 учасників мали нагоду провести три дні у дружньому колі серед природи, відпочивши від спекотного Відня. Цього року до нас долучилися друзі зі Словаччини та України, яким дуже дякуємо за допомогу у проведенні.

Цьогоріч учасники та провід мали нагоду відчути себе справжніми дослідниками піратських скарбів, та у нашому всесвіті не звичними моряками, а вченими-астрономами та космонавтами, які мандрують між зірками, та долають труднощі набагато складніші, ніж шторми у морі. Під час чисельних гутірок та майстерок, дітям вдалося створити свої кораблі-зорельоти, придумати їм назви та символи, і навіть, завдяки винахідливості наших братчиків та сестричок, запустити космічні кораблі у небо!

Австрійське Свято Весни – вже традиційний захід, який об’єднує пластунів з найрізноманітніших осередків в особливо атмосферному колі. І хоч, лише сьогодні ми усі вернулися додому, та нам уже не терпиться вирушити у нову пригоду та познайомитися ще з більшою кількістю цікавих пластунів та традиціями їхніх осередків. Запрошуємо наступного року приєднатися до нас, буде цікаво😊

Поділитися

Схожi новини