Молодіжна організація “Пласт – Національна Скаутська Організація України” за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України реалізувала проєкт  Військово-патріотичні табори у польових умовах " Легіон"». - Пласт
EN

Було проведено 7 заходів з метою підвищення рівня компетентностей молоді з метою є створення інтенсивного навчального середовища та патріотичного виховання в рамках патріотичних таборів у польових умовах «Легіон» з метою збільшення чисельності молоді, готової до захисту незалежності та територіальної цілісності України, розвиваючи у них відданість, фізичну та моральну готовність до служіння в Збройних Силах та інших важливих сферах громадської служби.

В рамках реалізації проєкту Військово-патріотичні табори у польових умовах ” Легіон”» було досягнуто всіх цілей та виконані завдання поставленні перед комендантами заходів.

Молоді люди отримали навички та знання для підвищення рівня формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно- державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).

Учасники таборів виявили високу зацікавленість та залишили позитивні відгуки щодо реалізації заходів.

Поділитися

Схожi новини